ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ – CATERING 

Δίνουμε ξεχωριστή γεύση στις προσωπικές​​​​​​​ σας στιγμές!

Στην παραδοσιακή, ελληνική ταβέρνα Family αναλαμβάνουμε και τη διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, προσφέροντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Βρισκόμαστε στη σμαραγδένια Ρόδο και, συγκεκριμένα, στο φημισμένο Φαληράκι, μόλις λίγα μέτρα από την παραλία! Το μέρος είναι ιδανικό για τη φιλοξενία κοινωνικών εκδηλώσεων και εμείς πρόθυμοι να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες σας και να σας εκπλήξουμε γευστικά! 
​​​​​​​

Στον όμορφο χώρο μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων, γιορτές, γενέθλια και οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση. Μέλημά μας, να ευχαριστήσουμε εσάς και τους καλεσμένους σας και να ζήσετε, όλοι μαζί, μοναδικές στιγμές χαράς και απόλαυσης! Αναλαμβάνουμε τα πάντα, βάσει των επιθυμιών σας και την ιδιαιτερότητα κάθε περίστασης. Φροντίζουμε για το μενού, τα γλυκίσματα, το στολισμό του χώρου και τη μουσική! Όλα προσαρμόζονται στις προσωπικές σας προτιμήσεις. 

Φτιάχνουμε το μενού
της αρεσκείας σας, διακοσμούμε το χώρο όπως επιθυμείτε και… ομορφαίνουμε τις προσωπικές σας στιγμές! 

Στην ταβέρνα Family δίνουμε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια που αφορά στην ποιότητα των γευμάτων μας και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Με εμπειρία και άψογο επαγγελματισμό, διοργανώνουμε και catering για διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται στον προσωπικό σας χώρο. Παρέχουμε ολοκληρωμένα μενού με γλυκές και αλμυρές γευστικές προτάσεις, ποτά και αναψυκτικά, αλλά και τον απαιτούμενο επαγγελματικό εξοπλισμό και τα είδη σερβιρίσματος.

Όλα μεταφέρονται στο χώρο σας και τα εγκαθιστούμε όπως επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας και σας υποσχόμαστε πως θα υλοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία, με στόχο… την εκδήλωση που έχετε ονειρευτεί!

Ταβέρνα Family
Κοινωνικές εκδηλώσεις παντός τύπου
Πλούσιο μενού - Άψογη οργάνωση

Ετοιμάζουμε για εσάς & τους οικείους σας τα πιο νόστιμα πιάτα, με περισσή φροντίδα!